October 15, 2014 Alexander Buskermolen

Alexander schrijft live blog bij Internationaal Liszt Concours Utrecht 2014

Binnenkort is het weer zo ver: het Internationaal Franz Liszt Concours Utrecht gaat van start! De internationale voorrondes vonden reeds in het voorjaar plaats, eind oktober start de eerste  kwartfinale. Van 27 oktober tot en met 8 november strijden de 23 overgebleven pianisten voor het erepodium. Alexander Buskermolen is er gedurende die twee weken bij om alle pianisten in alle rondes te beluisteren … en over hen te schrijven. 39 recitals in 9 speeldagen en dan ook nog in één van de mooiste zalen in Nederland: het nieuwe TivoliVredenburg. Kortom, twee weken feest voor piano minnend Nederland.

Op www.lisztblog.com vindt u de blog van Alexander. De kandidaten zijn reeds aan u voorgesteld en er verschijnt met grote regelmaat een update over het concours. De voorbereidingen zijn nog in volle gang, maar vanaf maandag 27 oktober 2014 barst het pianogeweld dan echt los. Wilt u  direct op de hoogte blijven van de laatste stand van zaken en concours resultaten? Abonneer u dan op de nieuwsbrief en volg de ontwikkelingen via Facebook op www.facebook.com/lexomusicproductions .

Screenshot lisztblog

 

De kaartverkoop voor het concours gaat via www.tivolivredenburg.nl en meer over het Liszt concours vindt u op www.liszt.nl. Veel leesplezier!

 

Alexander Buskermolen